Știri

noiembrie 24, 2015

Share:

Modificări în organigrama Primăriei Oradea

news-image

Începând cu 1 ianuarie 2016, Administrația Imobiliară Oradea, structură aflată în subordinea Consiliului Local al Municipiului Oradea, urmează să fie inclusă în cadrul Primăriei și transformată în direcție. Departamentele AIO având atribuţii identice cu cele existente în cadrul Primăriei Oradea vor fi înglobate în structurile acesteia din urmă, iar activitățile specifice administrării patrimoniului (respectiv locuințe-spații, terenuri, cadastru, parcări, administrare baze sportive, management Cetate, administrare cămine și unități de învățământ) se vor organiza în noua direcție care va purta denumirea „Direcția Patrimoniu”.

În prezent se lucrează la noua organigramă, urmând ca, după obținerea avizului ANFP, aceasta să intre spre aprobare în ședința de consiliu din luna decembrie.

,,Această reorganizare la care lucrăm în prezent ne va permite o optimizare a cheltuielilor administrative și o mai bună gestionare a unor activități precum administrarea parcărilor. Se vor elimina totodată și neajunsurile legate de gestiunea în baze de date distincte a veniturilor de natură fiscală, respectiv cele comerciale”, a declarat city-managerul Eduard Florea.

Începând cu 1 ianuarie 2016, Cristian Beltechi, actual director AIO va fi transferat la Poliția Locală, urmând să ocupe postul de director executiv, iar Lucian Popa va ocupa postul de director executiv al noii direcții de patrimoniu.

Poliția Locală va intra și ea în reorganizare, urmând să-și mărească organigrama cu 10 posturi, respectiv de la 67 de posturi actuale la 77, fiind suplimentate posturile pentru serviciul de disciplină în construcții și salubrizare.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut