Știri

știri

iunie 05, 2024

Share:

O nouă campanie de colectare a deșeurilor voluminoase și periculoase se va desfășura în perioada 10 – 21 iunie

news-image

Luni, 10 iunie, RER Vest va începe colectarea gratuită a deșeurilor voluminoase și periculoase de la clienții din Oradea. Campania se va desfășura timp de două săptămâni, până pe 21 iunie.

Toți orădenii care au contracte de salubrizare cu RER Vest și vor să beneficieze de ridicarea gratuită a deșeurilor voluminoase și periculoase se pot înscrie la numărul de telefon 0751.306.526. Linia pentru programări va fi disponibilă de luni până vineri între orele 8.30 și 15.30, însă doar pe perioada campaniei de colectare.

În momentul programării telefonice, doritorii trebuie să ofere detalii despre tipul de deșeuri pe care vor să le predea – voluminoase sau periculoase – dar și despre dimensiunile acestora. În data și la ora stabilită cu operatorul RER Vest, generatorii trebuie să scoată deșeurile scoase la limita de proprietate, respectiv în fața casei sau în fața blocului. Dacă programările se fac în prima parte a zilei, colectarea se face preponderent după-masa.   

În cele două săptămâni, orădenii pot preda deșeuri voluminoase precum mobilier, obiecte de uz casnic, mobilier de baie, covoare și saltele, precum și deșeuri periculoase ca vopsea, solvenți, spray-uri, baterii și acumulatori. Cele două tipuri de deșeuri vor fi colectate în zile diferite, pentru a respecta fluxul separat al deșeurilor.

Deșeurile voluminoase care fac obiectul campaniei sunt: mobilier, obiecte de uz casnic, covoare, saltele, uși, mobilier de baie, obiecte mari de folosință îndelungată, altele decât deșeurile de echipamente electrice și electronice.

Deșeurile periculoase pe care orădenii le pot preda sunt ambalaje de la vopsele pe bază de ulei, solvenți, ambalaje de la produși de igienizare, baterii și acumulatori portabili, ambalaje de la vopsele pe bază de ulei, spray-uri, ambalaje de la produse utilizate în amenajări interioare.

Următoarea campanie de colectare a deșeurilor voluminoase și periculoase va avea loc între 19 și 30 august.

Etichete:

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut