Știri

februarie 23, 2018

Share:

Oferta Oradea – Băile Felix – Bihor, promovată pentru al patrulea an consecutiv în cadrul Târgului de Turism al României la București

news-image

Oferta Oradea – Băile Felix – Bihor este promovată pentru al patrulea an consecutiv în cadrul Târgului de Turism al României la București, pavilioanele Romexpo, în perioada 22-25 Februarie 2018.

Standul rezervat alături de Agenția de Management al Destinației Bihor și Centrul Național de Informare și promovare turistică Bihor aduce cele mai noi atracții oferite de cele 3 destinații pentru anul 2018, spune Mihai Jurca, director executiv al Asociaţiei pentru promovarea turismului din Oradea și regiune. „Pentru ediţia din acest an am pregătit un proiect de atragere a turiştilor în Oradea. Alături de Blue Air, Visit Oradea răsplăteşte toţi turişti care pe durata târgului vor cumpăra bilete de avion spre Oradea. Vizitatorii standului Blue Air vor avea parte de o ofertă specială: primii 250 de pasageri care vor achiziționa de la standul Blue Air un bilet pe ruta București – Oradea – București vor primi pachetul turistic Oradea City Card. Oradea este primul oraș care se alãturã Blue Air în programul de beneficii BluePass„, a spus Mihai Jurca.

Oradea City Card este un pachet turistic de tip city card, realizat de Primăria Oradea prin Asociația de promovare a turismului din Oradea și regiune, în parteneriat cu Oradea Transport Local. Prin acest pachet, turiștii primesc următoarele beneficii: 48 de ore de gratuitate pe mijloacele de transport în comun (autobuze și tramvaie), de reduceri de 50% la cele mai importante obiective turistice din Oradea și de alte zeci de reduceri la partenerii privați (restaurante, cafenele, shopping, spa & Aquapark). În plus, vor mai primi harta gratuită pentru Oradea, Băile Felix și Băile 1 Mai.

Pentru mai multe detalii legate de Oradea City Card: www.oradeacitycard.ro

„Programul BluePass a fost conceput special pentru Anul Centenarului de către Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească. Noi ne alăturăm acestei inițiative pentru a încuraja pe români să fie turiști la ei acasă și să redescopere potențialul turistic citadin”, a mai spus Mihai Jurca.

Standul Oradea – Băile Felix – Bihor are o suprafață totală de 59 mp, el fiind construit cu scopul de a prezenta cele mai importante elementele care pot atrage turiștii, dar și pentru a fi cel mai vizibil stand din pavilion. Standul Oradea – Băile Felix – Bihor se găsește în pavilionul B2, alături de cele mai importante agenții de turism din România.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut