Știri

noiembrie 30, 2016

Share:

ORADEA A SĂRBĂTORIT ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI ÎN AVANS, LA VIENA

news-image

În 29 noiembrie 2016, Primăria Oradea a sărbătorit Ziua Naţională a României la Viena, în cadrul unui eveniment organizat de Ambasada României în Austria. La recepţia care a avut loc la Sala Bursei din Viena au participat primarul Ilie Bolojan şi Delia Ungur, directorul Agenţiei de Dezvoltare Locală Oradea.

Evenimentul a fost deschis de doi artişti din Oradea, Romeo Rîmbu şi Remus Rîmbu, care au interpretat la pian şi vioară imnurile României şi Austriei. Alături de ambasadorul României în Austria, Excelenţa Sa Bogdan Mazuru, primarul Ilie Bolojan a susţinut un scurt discurs în deschiderea recepţiei, iar cei peste 600 de invitaţi au avut ocazia să deguste produse tradiţionale specifice oraşului Oradea şi judeţului Bihor. Aceasta a fost o bună ocazie pentru autorităţile locale de a promova Oradea ca destinaţie turistică şi de afaceri.

Ca în fiecare an, la recepţie au participat politicieni austrieci, înalţi funcţionari, diplomaţi, reprezentanţi ai unor organizaţii internaţionale şi ai unor firme importante care au realizat investiţii în România, oameni de cultură şi artişti, precum şi membri ai comunităţii româneşti din Austria.

Evenimentul a fost organizat de Ambasada României la Viena, în parteneriat cu Primăria Oradea, Agenţia de Dezvoltare Locală Oradea şi Asociaţia pentru Cercetarea şi Promovarea Produselor Agroalimentare Crişana.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut