Știri

iulie 06, 2015

Share:

Peste 300 de locuri de muncă disponibile la firmele din Parcul Industrial

news-image

În Parcul Industrial Eurobussiness din Oradea activează în prezent 20 de companii, iar alte 33 au semnat contracte pentru a activa în parc. Conform cerințelor impuse de administrația locală, acestea au realizat deja 3000 de locuri de muncă pentru cetățeni, urmând să mai realizeze încă 2000.
Firmele și-au prezentat ofertele de muncă și la târgul locurilor de muncă organizat de AJOFM săptămâna trecută, unde au fost prezentate peste 300 de locuri de muncă disponibile acum pentru cei interesați.
Firmele din parc oferă o varietate largă în ceea ce privește locurile de muncă, atât pentru cei cu studii superioare, cât și pentru studii medii.
Astfel, de exemplu la EMERSON ORADEA, sunt posturi libere pentru asistent comercial, analist servicii client, consultant sisteme de calitate, inginer automatist, responsabil proces, șef serviciu, electrician montator de instalații automatizate, lucrător gestionar, operator CNC, recepţionist, tehnician, electromecanic, coordonator, etc.; la FAIST MEKATRONIC se caută electrician, operator date, programator software, inginer calitate etc., iar la SHINHEUNG ELECTRONICS sunt locuri pentru electricieni, muncitori necalificaţi, manipulant marfă etc. – posturi care pot fi consultate și pe site-ul Parcului Industrial, http://www.eurobusinessparc.ro, secțiunea Cariere.
Cei interesați pot depune CV la adresa firmelor respective sau pe adresele de e-mail afişate pe site-urile companiilor.
,,Miza dezvoltării oricărui oraș este legată de dezvoltarea economică al orașului, iar elementele care dezvoltă un oraș sunt legate de companii care generează locuri de muncă pentru cetățenii orașului. Administrația locală trebuie să dezvolte aceste companii, care la rândul lor dezvoltă atât piețele locale cât și piețele naționale. Parcul industrial oferă condiții optime pentru ca firmele să se poate dezvolta, fiind un instrument economic de atragere a firmelor străine și locale, iar dacă vom reuși să atragem și în viitor la fel de mulți de agenți economici care să investească în Oradea, orașul îşi va menține ritmul de creștere în continuare”, consideră primarul Ilie Bolojan.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut