Știri

octombrie 23, 2015

Share:

Poliţiştii locali verifică constant modul de salubrizare a terenurilor

news-image

În cadrul activităţii desfăşurate de Compartimentul Protecţia Mediului – Poliţia Ecologică, au fost demarate şi pe parcursul acestui an acţiuni de antrenare în activitatea de salubrizare a terenurilor şi întreţinerea spaţiilor verzi din cartierele Soarelui, Grigorescu, Tineretului, Europa etc. a tuturor deţinătorilor legali, cât şi a administratorilor acestora.

În perioada 09.01.2015 – 20.10.2015, au fost identificate şi somate cu procese verbale de constatare şi sancţionare a contravenţiilor, cu sancţiunea principală de avertisment scris, un număr de 1583 persoane fizice şi juridice, deţinători ai terenurilor insalubre, în scopul salubrizării terenurilor respective.

Ca urmare a neconformării la avertismentele aplicate, au fost întocmite până în prezent 190 procese-verbale, având ca sancţiune principală amenda contravenţională, cu suma totală în valoare de 205.550 lei.

Poliţiştii locali vor continua demersurile de notificare şi sancţionare a proprietarilor de terenuri nesalubrizate din Municipiul Oradea.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut