Știri

mai 14, 2018

Share:

Primăria Oradea a găzduit conferința ”Independența neamului românesc”, organizată de trei licee orădene

news-image

Azi, 14 mai 2018, a avut loc în sala mare a Primăriei Oradea conferința cu tema „Independența neamului românesc”, organizată de Liceul Aurel Lazăr, Liceul Onisifor Ghibu și Liceul Ortodox Roman Ciorogariu din Oradea, în colaborare cu Primăria Oradea și Inspectoratul Școlar Bihor.

În cadrul conferinței au luat cuvântul prof. Livia Ghiurcuța de la Liceul Aurel Lazăr, prof. Livia Ivan de la Liceul Onisifor Ghibu și prof. Florin Oros de la Liceul Ortodox Roman Ciorogariu, Grigore Morar – consilier pe probleme de centenar, dar și prof. Vasile Juncu și Violeta Fetea, tot de la Liceul Aurel Lazăr..

Din partea Primăriei Oradea a vorbit purtătoarea de cuvânt a instituției, d-na Anca Grama: „Suntem în contextul centenarului și faptul că reiterăm astfel de momente unice din istoria neamului nostru ne ajută să înțelegem mai bine istoria și bineînțeles să fim mândri că suntem români, să facem cinste țării noastre și Uniunii Europene. Totodată, doresc să felicit Corul Liceului Ortodox Roman Ciorogariu, niște tineri extraordinari care ne încântă din nou și care sper să fie alături de noi și la celelalte evenimente.”

Elevii care au luat cuvântul în cadrul conferinței au fost: Elisei Șorițău de la Liceul Baptist Emanuel, Andrei Șuteu de la Liceul Aurel Lazăr, Samira Dume și Andrada Turce de la Liceul Aurel Lazăr, Andreia Simionaș și David Vilciuc de la Liceul Aurel Lazăr, dar și Dalia Țigan, Dalia Moșuț, Andreea Pop, Debora Moza.

În atașament găsiți o galerie foto.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut