Știri

februarie 27, 2017

Share:

Primăria Oradea aduce primăvara în sufletele orădenilor

news-image

Având în vedere apropierea Sărbătorii Mărțișorului, Primăria Oradea prin Direcția Patrimoniu Imobiliar a pus la dispoziția celor interesați, un număr de 60 de standuri de lemn în vederea comercializării produselor specifice sărbătorii, respectiv mărțișoare și flori de primăvară.

În acest sens, la începutul lunii februarie, Direcția Patrimoniu Imobiliar organizat o licitație publică deschisă cu strigare pentru ocuparea standurilor în intervalul 23 februarie – 2 martie 2017.

În urma licitației, din cele 60 de standuri, 47 au fost ocupate de comercianți. Aceștia provin fie din Oradea, fie din alte localități ale județului Bihor, dar și din Alexandria, Ploiești și București.

Din cele 47 de standuri cu mărțișoare și flori, 37 se găsesc pe strada Republicii – pietonal, iar 10 în Piața Unirii.

În ceea ce privește ziua de 8 Martie – Ziua Internațională a Femeii, comercianții vor avea posibilitatea să vândă flori, felicitări și aranjamente florale în 70 de amplasamente din municipiu, dintre care 5 vor fi în Piața Unirii și 15 pe strada Republicii – pietonal. În acest sens, Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei Oradea a organizat o licitație publică cu strigare. Intervalul aprobat pentru vânzarea produselor specifice sărbătorii este 6 – 9 martie (inclusiv). Comercianții de produse specifice zilei de 8 Martie vor putea fi găsiți, pe lângă zona centrală, și în locații precum: în fața bisericuței din Cartierul Nufărul (capăt), Calea Aradului intersecție cu Aviatorilor, Decebal intersecție cu strada Primăriei, B-dul Ștefan cel Mare intersecție cu Transilvaniei, zona Cantemir – la statuie, strada Transilvaniei cu Moldovei etc.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut