Știri

decembrie 20, 2017

Share:

Primăria Oradea, colindată de sute de copii

news-image

Primăria Oradea a fost colindată azi, 20 decembrie, în pragul Sărbătorii Nașterii Domnului, de peste 400 de copii de la LiceulGreco-Catolic „Iuliu Maniu”.

Costumați în pelerine roșu cu alb, elevii au fost întâmpinați în faţa clădirii Primăriei de viceprimarul Florin Birta, de purtătorul de cuvânt Anca Grama și de mai mulți angajați.

Activitatea elevilor de la LiceulGreco-Catolic „Iuliu Maniu” a devenit deja tradiție în Oradea, copiii colindând în fiecare an începând cu 1998.

Aceștia i-au încântat cu frumoase și vesele cântece de iarnă, dar și cu colinde pe cei prezenți în fața Primăriei Oradea. Elevii au fost însoțiți de profesoarele coordonatoare și de directoarea instituției – profesoara Antonia Nica, cunoscuta dirijoare a corului „Fiat Lux”.

Tot astăzi, la Centrul de Relații cu Publicul (Piramida) s-au auzit vocile a peste 60 de copii de la Școala Gimnazială Dacia. Aceștia au fost întâmpinați de viceprimarul Mircea Mălan.

Însoțiți de profesoarele coordonatoare Zlibuț Diana și Costin Maria, elevii claselor a IV-a B și a I-a D i-au bucurat cu colindele lor pe toți cetățenii aflați în acel moment în piramidă, dar și pe angajații de la ghișee.

Toți copiii au primit din partea Moșului o surpriză dulce.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut