Știri

septembrie 12, 2016

Share:

Reprezentanţii conducerii Primăriei Oradea au participat la deschiderea anului şcolar

news-image

Reprezentanţii conducerii Primăriei Oradea au participat la deschiderea anului şcolar în municipiul Oradea.

Viceprimarul Florin Birta a participat încă de ieri, 11 septembrie la festivităţile de deschidere a anului şcolar la Liceul Don Orione, iar azi, 12 septembrie a fost prezent la festivităţile de deschidere a anului şcolar la Şcoala Gimnazială Oltea Doamna şi la Colegiul Naţional Emanuil Gojdu.

Prezent la festivităţile de la Colegiul Emanuil Gojdu, viceprimarul Florin Birta s-a adresat elevilor: „Vă mulţumesc pentru că prin rezultatele voastre faceţi cinste oraşului Oradea. Vă urez în numele meu, al Primăriei Oradea şi al primarului Ilie Bolojan, la rândul său absolvent al Colegiului Emanuil Gojdu, să aveţi un an bun, plin de reuşite şi realizări, un an încununat cu succese!”.

Viceprimarul Mircea Mălan a participat la deschiderea anului şcolar la Şcoala Gimnazială Dacia. Acesta s-a adresat celor prezenţi: „Vă doresc tuturor, elevi, părinţi şi profesori, să aveţi putere de muncă şi cât mai multe satisfacţii. Vă doresc să treceţi cu bine peste toate, iar la sfârşitul anului şcolar, ca o consecinţă a eforturilor dumneavoastră, să vă bucuraţi de rezultate deosebite!”

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut