Știri

octombrie 20, 2015

Share:

Restricționare temporară a circulației pe strada Louis Pasteur

news-image

Comisia tehnică pe probleme de circulație și transport rutier a aprobat restricționarea circulației pe str. Louis Pasteur (tronsonul pasaj subteran Magheru – Pod CFR), cu un singur sens la urcare spre Spitalul Județean, în perioada 21.10.2015 – 10.11.2015.

De asemenea, pe str. Gh. Doja se instituie sens unic la coborâre spre Bdul Magheru, pe lângă Spitalul Județean, până la Facultatea de Mediu.

Accesul pe str. Branului și Colinelor se va face din str. Gh. Doja prin parcarea din fața Spitalului Județean pe str. Louis Pasteur, respectiv str. Branului sau Colinelor.

Această restricționare a fost solicitată de firma S.C. Construcții Bihor S.A, care execută lucrările de reabilitare a rețelelor de termoficare în zona Louis Pasteur – B-dul Magheru – str. Gh. Doja, tocmai pentru a se putea accelera ritmul lucrărilor, îngreunat până acum de traficul din zonă.

Reamintim că, din cauza acestei restricționări, începând din 21 octombrie 2015, traseul liniei de autobuz 13 se modifică pe sensul de mers către Parcul 1 Decembrie, fiind deviat pe str. Gh. Doja, cu staţii în zona intersecţiei cu str. Barbu Ștefănescu Delavrancea şi în vecinătatea Facultăţii de Mediu. Traseul, pe sensul de deplasare către Spitalul Judeţean, rămâne nemodificat. Devierea traseului este cauzată de lucrările în derulare de pe strada Louis Pasteur.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut