Știri

octombrie 11, 2016

Share:

Rondoul din giraţia Ogorului – Calea Aradului, amenajat printr-o sponsorizare

news-image

Săptămâna trecută a fost finalizată amenajarea rondoului din giraţia Ogorului – Calea Aradului, lucrarea fiind sponsorizată de firma S.C Aido Grup Invest S.R.L (Bacio Dolce).

Astfel, s-au montat aproximativ 600 mp de gazon tip rulou, împreună cu instalaţia de irigare automată. Totodată, o suprafaţă de cca 600 mp a fost acoperită cu piatră decor, sub care s-au montat 600 mp de folie geotextilă pentru împiedicarea creşterii buruienilor.

Investiţia a fost realizată în baza contractuluidintre S.C Aido Grup Invest SRL şi Primăria Oradea, cu ajutorul specialiştilor serei de flori „Alma”.

De asemenea, s-au amenajat patru insule cu flori, insule care au forma de migdală. În aceste insule (cu suprafaţa totală de aprox. 50 mp) s-au plantat crizanteme multiflorale, asper, panseluţe etc. Aceste spaţii vor fi amenajate în permanenţă cu flori desezon.

Tot în acest rondou din giraţia Ogorului – Calea Aradului s-au montat 48 bucăţi de arbuştiJuniperus (clasa conifer). Iluminatul pentru cele 4 insule cu flori se va realizaprin reflectoare, pentru a scoate în evidenţă florile şi pe timp de noapte.

Amintim că tot printr-o sponsorizare s-a amenajat la mijlocul lunii august rondoul din giraţia strada Ogorului – Nufărului. Lucrările de amenajare au fost realizate ca sponsorizare de către firma Adenandra. Aici s-a realizat sistemul de irigaţii, dar şi plantarea de arbuşti şi plante perene, precum şi a gazonului. Rondoul din giraţia strada Ogorului – Nufărului este întreţinut de Adenandra SRL.

Primăria Oradea mulţumeşte firmelor care dau dovadă de responsabilitate socială, implicându-se în acţiunile de înfrumuseţare a municipiului.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut