Știri

august 12, 2015

Share:

S-au semnat două contracte foarte importante pentru încălzirea orașului

news-image

În cursul zilei de ieri, 11 august, la Mediaș, a avut loc semnarea cu compania Transgaz, în calitate de administrator al sistemului, a contractului de racordare a noii centrale pe gaz din Oradea în sistemul național de transport gaz, precum și semnarea contractului de cesiune de lucrări aferente racordului noii centrale pe gaz la rețeaua națională de gaz.

„Cele două contracte semnate sunt foarte importante pentru încălzirea municipiului Oradea. Contractul de racordare permite ca municipiul Oradea să cumpere gazul pentru viitoarea centrală a orașului, fără să plătească tariful de distribuție și are ca efect cumpărarea gazului la un preț cu aproximativ 25 % mai ieftin, ceea ce ne va permite să realizăm economii semnificative. Mulțumesc pe această cale conducerii companiei Transgaz pentru că am ajuns să semnăm aceste două contracte, dar și pentru colaborarea exemplară în acest proiect”, a declarat primarul Ilie Bolojan.

Contractul de racordare este documentul administrativ fără de care nu se putea realiza fizic legarea la conducta sistemului național de trasport de gaze naturale. Investițiile făcute pentru legarea la rețeaua Transgaz se realizează prin proiectul european de către firma specializată și vor fi recunoscute de Transgaz, urmând ca, la final, lucrările să fie predate în administrarea acestei societăți.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut