Știri

septembrie 29, 2017

Share:

Săptămâna viitoare începe Festivalul Toamna Orădeană

news-image

Viceprimarul Florin Birta a susținut azi, 29 septembrie 2017 o conferință de presă, în care a anunțat organizarea celei de-a 26-a ediții a Festivalului Toamna Orădeană.

La conferința de presă a participat şi Mihai Jurca, directorul Asociației pentru promovarea turismului din Oradea și Constantin Covaliu – General Manager Street FOOD Festival.

Toamna Oradeană este organizată de Primăria Oradea prin Asociația pentru promovarea turismului din Oradea.

„Festivalul va începe săptămâna viitoare, joi, 5 octombrie, simultan în cele două locații principale Piața Unirii și Cetatea Oradea și se va încheia duminică seara, cu un foc de artificii. Ca un lucru inedit, anul acesta încercăm să mergem cât mai aproape de casele orădenilor, organizând evenimente în toate cartierele orașului: în Piața Magnoliei din Cartierul Rogerius, în Parcul Salca din Cartierul Nufărul, zona Republicii, Pasaj Vulturul Negru. OradeaArt este un alt proiect pe care îl promovăm în cadrul festivalului Toamna Orădeană. Practic, prin proiectul Oradea Art scările pasajului care leagă întersecția Parcului Traian cu zona Bulevardului Magheru vor fi pictate în tehnica 3D, de către o echipă de specialiști. Dacă se va dovedi că proiectul este un succes, vom continua și cu alte pasaje din oraș”, a spus viceprimarul Florin Birta.

Piața Unirii îi va aștepta pe orădeni cu muzică bună, zone de relaxare, activități pentru copii, zona culinară „Taste of Oradea”, care va reuni cele mai bune preparate ale restaurantelor locale și multe alte surprize.

Cetatea Oradea va găzdui „Street Food Festival”, care va prezenta orădenilor și turiștilor rețete culinare din toate colțurile lumii, muzică bună și o atmosferă relaxantă.

„Le mulțumesc pentru sprijinul dat în organizarea acestui festival tuturor colegilor mei, tuturor partenerilor, producătorului evenimentului Why Not, d-lui Constantin Covaliu. E important să comunicăm faptul că pentru o bună organizare a evenimentului vom închide total circulația auto în Piața Unirii, începând de miercuri, 4 octombrie, ora 18:00, până luni, 9 octombrie, ora 14.00. Vom aduce la Oradea artiști locali și internaționali, ale căror concerte sperăm să acopere o paletă cât mai mare din gusturile orădenilor. Astfel, vor concerta în cadrul festivalului: Vița de Vie, Mihail, Rubie, Delia, Zdob și Zdub, Smiley, cunoscuta trupă maghiară Charlie și mulţi alții”, a încheiat Mihai Jurca – directorul Asociației pentru promovarea turismului din Oradea și regiune.

În atașament găsiți programul detaliat al evenimentului.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut