Știri

noiembrie 07, 2018

Share:

Se modernizează strada Balogh István

news-image

Strada Balogh István este situată în partea sud-vestică a municipiului Oradea, aproape de complexele comerciale, unde au fost construite recent blocuri ANL. Modernizarea străzii este necesară deoarece în prezent pe această stradă nu există dispozitive de colectare și evacuare a apelor și nici trotuare, strada fiind necorespunzătoare pentru desfășurarea circulației în condiții normale.

Proiectul modernizării străzii Balogh István propune lucrări de infrastructură și suprastructură la partea carosabilă, lucrări de canalizare pluvială și de semnalizare rutieră, amenajarea de parcări, trotuare, accese auto și de spații verzi.

În prezent se execută săpătura la partea carosabilă și parcări, precum și montarea tubului colector și a căminelor de vizitare pentru canalizarea pluvială.

Lucrările sunt executate de asocierea de firme S.C. Drumuri Bihor S.A. (lider) – S.C. Proexco S.R.L. – S.C. Drumasfalt S.R.L.

Prețul contractului este de 2.005.904,15 lei fără TVA, durata de execuție fiind de 4 luni. Ordinul de începere a lucrărilor a fost emis în data de 29.10.2018, iar termenul estimat pentru finalizarea acestora este 28.02.2019.

„Porțiunea de stradă din fața blocurilor ANL va fi asfaltată până la finalul lunii noiembrie, iar în funcție de condițiile meteo lucrările vor continua anul acesta sau se vor relua și se vor finaliza în primăvara anului viitor”, a spus viceprimarul Florin Birta.

În atașament puteți vizualiza o galerie foto.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut