Știri

iunie 12, 2018

Share:

Senator din Ucraina, în vizită la Primăria Oradea

news-image

În cadrul vizitei pe care a efectuat-o marți, 12 iunie, la Oradea, doamna Oksana Bilozir, senator în Parlamentul Ucrainei, a fost primită la Primăria Oradea de către Mircea Mălan, viceprimar al municipiului Oradea.

S-a discutat despre modul în care poate să fie îmbunătățită relația dintre orașul Oradea și alte orașe din Ucraina, dar și despre expertiza în accesarea fondurilor europene pe care orașele de peste graniță o pot prelua de la municipiul Oradea.

„Aveți un oraș foarte frumos. Parcă am venit într-un oraș de poveste,” a declarat doamna senator Oksana Bilozir. Aceasta a apreciat, totodată, faptul că se reabilitează clădiri istorice la tot pasul.

„Cel mai important factor care a dus la dezvoltarea orașului Oradea este reprezentat de fondurile europene. În ultimii ani, Oradea a atras peste 200 de milioane de euro,” a spus viceprimarul Mircea Mălan.

Reprezentanții Primăriei Oradea și-au exprimat deschiderea spre colaborarea cu primăriile din Ucraina, în vederea dezvoltării relațiilor bilaterale.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut