Știri

februarie 26, 2015

Share:

Spectacole de 1 și 8 Martie

news-image

Primăria Municipiului Oradea organizează împreună cu Palatul Copiilor și Elevilor Oradea două spectacole pentru iubitorii de muzică și dans din oraș. Astfel, pe data de 1 martie, de la ora 17.00, la Sala „Florica Ungur” (fosta ARLUS), va avea loc un spectacol de dans modern, muzică și teatru intitulat „Adiere de primăvară”, susținut de elevii de la cercurile de specialitate din cadrul Palatului Copiilor, însoțiți de profesoarele lor. Cei care vor participa sunt cercul de showdance coordonat de prof. Anca Hulujan, cercul de canto coordonat de prof. Dana Maria Oprescu, cercul de gimnastică aerobică al prof. Andreea Vidaci, cercul de teatru al prof. Otilia Bejan și cercul de balet coordonat de prof. Luminița Morar. Părinții, tinerii și copiii dornici să sărbătorească 1 Martie sunt invitați la spectacol, intrarea fiind liberă.

De 8 Martie, Primăria și Palatul Copiilor pregătesc și un spectacol de muzică și dansuri populare, susținut de ansambluri de dansuri populare, soliști și grupuri de muzică și dansuri populare coordonate de profesorii Ana Maria Gal, Alina Muț, Petru Șinca, Vălean Vlad și Marcu Marius, evenimentul fiind organizat sub coregrafia profesoarei Florica Negrău.

Spectacolul va avea loc la Sala „Florica Ungur”, de la ora 16.00 și este cu intrare liberă.

Cele două spectacole sunt primele activități organizate în baza parteneriatului încheiat luna aceasta între Primăria Oradea și Palatul Copiilor.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut