Știri

septembrie 09, 2015

Share:

Stadiul lucrărilor de reparații și investiții în unitățile școlare orădene

news-image

Viceprimarul Huszar Istvan și directoarea adjunctă a AIO, d-na Tunde Benyovszki au prezentat azi, 9 septembrie, stadiul lucrărilor la unitățile de învățământ din Oradea unde administrația locală a efectuat lucrări de reparații curente sau reparații capitale în această perioadă.

Huszar Istvan a arătat că valoarea reparațiilor curente în acest an se ridică la 1.718.500 lei, iar în cadrul lucrărilor de reparații curente s-au efectuat lucrări la următoarele unități de învățământ: Creșa nr. 11, grădinițele nr. 10, 27, 28, 34, 53, 54, școala gimnazială nr 11, școlile gimnaziale Nicolae Bălcescu, Oltea Doamna, Szacsvay Imre, Ioan Slavici, Liceul teoretic L. Blaga, Ady Endre, Liceul Sanitar Vasile Voiculescu, Liceul Baptist Emanuel, Onisifor Ghibu, Iosif Vulcan, Liceul ortodox Episcop Roman Ciorogariu, Colegiul tehnic Mihai Viteazul.

La aceste unități școlare, pentru buna desfășurare a procesului instructiv-educativ s-au efectuat diferite lucrări de reparații curente, printre care igienizări ale sălilor, ale coridoarelor și grupurilor sanitare. La unele unități au fost înlocuite ferestre, uși și pardoseala, au fost refăcute finisajele interioare etc. Detalii legate de aceste lucrări găsiți în atașament.

Viceprimarul Huszar a menționat că în cadrul lucrărilor de investiții, în acest an administrația locală a pus accent mai ales pe reabilitarea sălilor de sport, astfel încât au fost derulate lucrări la sala de sport de la școala gimanzială nr. 11, la liceul Teoretic Lucian Blaga, Ady Endre, Vasile Voiculescu, Onisifor Ghibu, Iosif Vulcan, precum și la Colegiul Național Emanuil Gojdu.

Aceste lucrări sunt finalizate la majoritatea unităților de învățământ în proporție de 90%, urmând ca ele să fie terminate cel târziu până la sfărșitul lunii septembrie, a adăugat directoarea adjunctă a AIO, d-na Tunde Benyovszki.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut