Știri

știri

iunie 04, 2024

Share:

Suporterii roș-albaștri sunt așteptați să umple stadionul „Iuliu Bodola”, la cel mai important meci al sezonului!

news-image

Se apropie jocul decisiv, care poate aduce echipei FC Bihor promovarea în Liga a II-a. Astfel, partida retur a finalei barajului cu CSC Ghiroda şi Giarmata Vii va avea loc miercuri de la ora 17:30, la Stadionul Iuliu Bodola din Oradea. Suporterii echipei orădene sunt îndemnaţi să vină într-un număr cât mai mare la stadion şi să-şi susţină favoriţii, în speranța de a se putea bucura împreună de un rezultat pozitiv, care să propulseze echipa în eșalonul superior al fotbalului românesc.

Pentru a realiza acest deziderat, este nevoie şi de o susţinere puternică din partea publicului spectator, a fanilor echipei FC Bihor şi a tuturor celor care doresc ca din sezonul următor Oradea şi judeţul Bihor să aibă echipă de fotbal în Liga a II-a.

După cum se ştie, întrucât au fost cumpărate în toamnă 7.000 de abonamente, la acest meci clubul FC Bihor a pus în vânzare 3.000 de bilete. Preţul unui bilet este de 10 lei, iar copiii sub 14 ani şi persoanele cu dizabilităţi vor avea accesul gratuit.

Până luni la ora 14 au fost vândute 1630 de bilete. Astfel, încă se mai pot achiziţiona tichete de intrare pentru acest joc foarte important pentru fotbalul bihorean.

Reamintim că biletele se pot achiziţiona online, pe platforma Eventbook, https://eventbook.ro/…/bilete-fc-bihor-oradea-csc…, dar şi în format fizic la caseria Stadionului Iuliu Bodola (de la Poarta 3), după următorul program:

Luni, 3 iunie: 16:00 – 18:00

Marți, 4 iunie: orele 10:00 – 12:00 și 16:00 – 18:00

Miercuri, 5 iunie, în ziua meciului: începând cu ora 15:30 (în limita disponibilității)

La meci, accesul în stadion se va putea face începând cu ora 15:30, cu două ore înainte de fluierul de start, după cum urmează:

Pentru suporterii bihoreni: Porţile 2 şi 3 (str. Prof. Dr. Ioan Cantacuzino – porțile clasice pe partea cu parcarea), precum şi Poarta 5 (str. Traian Lalescu – lângă benzinărie)

Oficialități, presă: Poarta 1

Oaspeți: Poarta 6

Așadar, accesul publicului va fi permis cu două ore înainte de startul partidei, spectatorii fiind rugaţi să vină din timp la stadion pentru a nu aglomera porţile înainte de fluierul de start, dar şi pentru a ocupa locul dorit în tribună sau pentru a avea timp să viziteze Fan Shop-ul FC Bihor de la intrarea pe la Poarta 3, de unde se vor putea achiziţiona tricouri şi eşarfe.

Întrucât zona adiacentă stadionului va fi doar pentru accesul pietonal, spectatorii sunt rugaţi să parcheze prin împrejurimi sau să vină pe jos ori cu mijloacele de transport în comun.

Etichete:

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut