Știri

martie 05, 2018

Share:

UN MĂRŢIŞOR DIN SUFLET

news-image

Copiii din familii aflate în dificultate care frecventează Centrul de Zi, din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Oradea, au întâmpinat cum se cuvine primăvara, într-o atmosferă plină de voioşie, printr-o serie de activităţi de creaţie şi jocuri specifice vârstei.

Astfel, cu sprijinul doamnei Ecaterina Grecu, voluntar al Fundaţiei de pe lângă Biblioteca Gheorghe Şincai, prin activitatea intitulată „Mărțișor pentru mama mea”, copiii au continuat seria atelierelor creative cu decorațiuni, mărțișoare și felicitări. Nu au lipsit nici jocurile interactive şi o piesă de teatru, „Povestea mărţişorului”, pusă în scenă de către ei, fiind ajutaţi de educatoare şi de doamna Grecu.

8 Martie se apropie cu pași repezi, iar această sărbătoare reprezintă o ocazie extraordinară pentru copii de a învăța lucruri noi. Cei mici adoră să deseneze, să coloreze și să decupeze, iar crearea unor obiecte personalizate cu ocazia venirii primăverii se poate transforma într-o adevărată provocare pentru ei. Prin această activitate, copiii au învățat să lucreze în echipă, să interacționeze unul cu altul, să combine culorile, dezvoltându-le imaginația.

La invitaţia companiei Celestica România, copiii au participat la o expoziţie de mărţişoare, adunând laude din partea participanţilor şi invitaţilor la expoziţie. Ca să împartă bucuria primăverii, au oferit mărţişoarele confecţionate de către ei trecătorilor, gestul lor sincer fiind răsplătit cu o îmbrățișare şi cu încurajări.

Misiunea Centrului de Zi este prevenirea abandonului şi a instituţionalizării copiilor, prin asigurarea unor activităţi de îngrijire, educaţie şi nu numai, copiii beneficiind şi de recreere şi socializare și, nu în ultimul rând, de afecțiune din partea personalului centrului.

O primăvară frumoasă!

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut