Loading Events

Conferință „Drogurile – de la fascinație la dependență”

« All Events

  • This event has passed.

Conferință „Drogurile – de la fascinație la dependență”

29 ianuarie @ 1:00 pm - 2:30 pm

Clubul Rotary Oradea Art Nouveau vă invită să participați la conferința care va avea loc pe data de 29 ianuarie la Filarmonica de Stat Oradea cu începere de la ora 13:00, în cadrul proiectului districtual „Drogurile – de la fascinație la dependență”, un proiect implementat în Oradea de Rotary Club Art Nouveau cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor şi al Filarmonicii de Stat Oradea, în parteneriat cu Rotary Club Phoenix.

Scopul proiectului este prevenția consumului de droguri și de substanțe interzise de către tineri și adolescenți. Anexăm la prezentul comunicat de presă o scurtă prezentare a proiectului, a scopului acestuia și a modalităților în care acesta se desfășoară, acesta fiind adresat în egală măsură elevilor, profesorilor, părinților și psihologilor.

Prezentarea este susținută de către o autoritate competentă Prof. Dr. Cătălin Țone, expert antidrog și antidoping, autor al volumului „Marijuana, zborul spre iad”.

Acest eveniment este realizat cu sprijinul Neesu Comprest Srl, VPK Packaging, Nidec și Celestica, care sunt în permanență alături de Rotary Oradea Art Nouveau.

Details

Date:
29 ianuarie
Time:
1:00 pm - 2:30 pm

Organizer

Filarmonica de Stat Oradea

Venue

Filarmonica de Stat Oradea – Sala Enescu Bartok
CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut