Loading Events

Oradea ne unește!

« All Events

  • This event has passed.

Oradea ne unește!

20 aprilie @ 7:00 pm - 9:00 pm

Cea mai îndrăgită voce a României interpretează în stilul său unic un regal de melodii populare românești, păstrate de generații întregi. Pe 20 aprilie, o dată cu importanță istorică pentru Oradea, care marchează anul acesta 105 ani de la instaurarea administrației românești în orașul nostru, vă invităm la superproducția – Andra Tradițional 2!

„Tradițional 2″ este un eveniment pentru toți cei care iubesc muzica și tradițiile românești, un spectacol ce se adresează inimilor de toate vârstele. Andra aduce pe scenă un spectacol de o complexitate remarcabilă, un playlist eclectic ce abordează diverse genuri muzicale – de la acordurile calde ale muzicii populare, la vibranta energie a popului, de la influențe rock, la ritmurile hip-hop.

Spectacolul este cu adevărat unic și datorită vocilor și personalităților invitaților speciali care se alătură Andrei. Fiecare artist contribuie cu un strop de magie, construind împreună o poveste muzicală care unește, inspiră și dăruiește bucurie.

Concertul va avea loc în premieră în Oradea, în Piața Unirii, începând cu ora 19:00.

„Oradea ne Unește!” este un eveniment organizat de Visit Oradea, Primăria Municipiului Oradea, Consiliul Județean Bihor și Agenția de Management al Destinației Bihor.

Details

Date:
20 aprilie
Time:
7:00 pm - 9:00 pm
Event Category:
Event Tags:
, , , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/1216182486020939?ref=newsfeed

Organizatori

APTOR
APTOR

Loc de desfășurare

Piața Unirii, Oradea
CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut