Știri

decembrie 13, 2017

Share:

ANIVERSARE ALĂTURI DE BUNICI

news-image

Invitat altradiționalului concert de colinde prilejuit de Sărbătorile de Iarnă, care a avut loc în 12 decembrie la Teatrul Regina Maria, solistul de muzică populară ardelenească Ioan Bocșa, alături de Ansamblul de muzică tradițională românească „Icoane”, s-a oprit şi în acest an la Centrul de reintegrare de pe strada Vămii, oferindu-le bunicilor de aici un spectacol de neuitat. Studenți și profesori deopotrivă au încântat auditoriul cu un repertoriu de colinde vechi și cântece tradiționale românești.

După spectacolul inedit, care a adus lacrimi de bucurie bunicilor, atmosfera de sărbătoare a continuat cu cozonaci şi ceai, şi pentru că a fost o zi deosebită, aniversarea domnului Ioan Bocşe, bunicii au cântat alături de el melodii de Crăciun cunoscute de ei, urându-i un sincer şi călduros „La mulţi ani!”

Centrul de reintegrare de pe strada Vămii nr. 34, are o capacitate de 48 de locuri. Personalul de aici oferă beneficiarilor, pe lângă găzduire, alimentaţie adecvată, asistenţă medicală şi socială, îngrijire personală, consiliere psihologică şi servicii de suflet, prin organizarea periodică a unor activităţi recreative menite să îi înveselească pe bunici.

Crăciunul înseamnă suflet, empatie, înseamnă oameni care au mereu o îmbrăţişare şi o vorbă bună pentru cei din jur, cu atâta mai mult pentru bunici, care sunt uneori uitaţi.

Sărbători cu bucurie alături de cei dragi!

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut