Știri

decembrie 13, 2017

Share:

Polițiștii locali au desființat un adăpost improvizat de pe strada Milcovului

news-image

Ca urmare a sesizărilor primite, cât și a constatărilor efectuate în teren, polițiștii locali au identificat și desființat un nou adăpost improvizat situat pe strada Milcovului.

Astfel, în data de 05.12.2017, polițiștii locali au constatat că pe strada Milcovului, în vecinătatea linilor de cale ferată, în spatele garajelor, un grup format din 5 persoane, 4 adulți și un minor, și-au improvizat un adăpost din tablă zincată și împrejmuit cu gard din fier. Condițiile în care locuiau erau improprii, iar zona era insalubră, de jur imprejurul adăpostului fiind depozitate resturi menajere, flacoane, hârtii, chiar și moloz.

Persoanele identificate au fost duse la Adăpostul de Noapte din strada Johannes Gutenberg nr. 8, urmând a fi îndrumate spre localitățile de domiciliu.

Zona a fost salubrizată cu sprijinul operatorului de salubritate RER ECOLOGIC SERVICE, care a ridicat peste 1 tonă de deșeuri.

Poliţia Locală Oradea reaminteşte numărul de telefon la care cetăţenii pot apela pentru a semnala situaţii din sfera ei de competenţă – 0259.969-Dispecerat.

În atașament găsiți o galerie foto.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut