Știri

știri

iulie 02, 2024

Share:

Autovehicul fără stăpân, depistat de Poliția Locală pe strada Libertății

news-image

În urma verificărilor efectuate de Poliția Locală Oradea, a fost depistat autovehiculul marca Suzuki, de culoare gri, fără număr de înmatriculare, aflat pe str. Libertății, nr. 56, presupus a fi fără stăpân.

În acest sens a fost întocmit procesul-verbal de constatare și somația în vederea ridicării  autovehiculului de către deținătorul legal, care a fost afișată pe caroseria autovehiculului, conform prevederilor Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unităților administrativ-teritoriale.

În situația în care autovehiculul nu va fi ridicat de către  deținătorul legal, acesta va fi ridicat și transportat pe str. Academiei nr. 3, spațiu administrat de către Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei Oradea. 

Informații suplimentare se pot obține la sediul Direcției Poliția Locală Oradea – str. Iuliu Maniu, nr. 20, sau la numărul de telefon 0359.412.551, în intervalul orar 08:00 -16:00.

Etichete:

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut