Știri

știri

iulie 03, 2024

Share:

Festivalul Medieval Oradea: circulația auto, întreruptă joi temporar pe podul Sf. Ladislau

news-image

Festivalul Medieval Oradea, unul dintre cele mai mari festivaluri medievale din România, este organizat anual în luna iulie, în Cetatea Oradea.

Evenimentul va fi deschis oficial în data de 4 iulie, într-o manieră grandioasă, cu o ceremonie care include parada coifurilor și a cavalerilor, paradă de modă, muzică medievală și spectacol cu spadasini. Pentru buna desfășurare a manifestărilor, Comisia tehnică pe probleme de circulație și trafic rutier din cadrul Primăriei Oradea a aprobat întreruperea temporară a circulației mâine, 4 iulie, în intervalul orar 18.30 – 18.40 pe podul Sf. Ladislau.

Totodată, în perioada 5 – 7 iulie se închid străzile Redutei și Constantin Dobrogeanu Gherea, între strada Griviței și strada Redutei. Accesul va fi permis doar riveranilor.

Evenimentul aduce în fața publicului obiceiuri și meșteșuguri medievale, cavaleri și personaje din legende, care ne poartă într-o călătorie istorică plină de farmec și autenticitate. Cetatea Oradea va deveni pe perioada Festivalului un adevărat sat medieval unde întâlnești meșteri, cavaleri, oșteni și domnițe, menestreli veseli și chiar îmblânzitori de foc.

Etichete:

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut