Știri

mai 10, 2017

Share:

Azi s-a deschis cea de-a IV-a ediție a Târgului de carte Gaudeamus

news-image

Azi, 10 mai 2017, primarul Ilie Bolojan a participat la deschiderea celei de-a patra ediții a Târgului de carte Gaudeamus care se desfășoară în Piața Unirii. La inaugurarea evenimentului au mai participat managerul Radio România Cluj – dl. Bogdan Roşca și președintele de onoare al târgului de carte, redactorul șef al Revistei Familia – dl. Traian Ștef.

Târgul este deschis vizitatorilor de azi, 10 mai și până sâmbătă, 13 mai, între orele 10:00 și 20:00, iar duminica (14 mai) între orele 10:00 și 15:00. Accesul este gratuit.

„Acest târg este deja o tradiție pentru Oradea, dar și o premieră pentru că acesta are loc pentru prima dată în Piața Unirii. Mulțumim partenerului nostru Radio România pentru că aduce cărți, știință și bună cuviință aici la Oradea. Îi așteptăm pe toți orădenii să se bucure de acest eveniment!”, a spus primarul Ilie Bolojan.

Managerul Radio România Cluj, dl. Bogdan Roșca a mulțumit Primăriei Oradea pentru că este „singura primărie din țară care contribuie și financiar pentru a aduce cărțile aici la Oradea”.

În continuare, președintele de onoare al târgului, dl. Traian Ștef a lansat orădenilor o invitație la lectură: „Îi invit pe orădeni să vină să își ia merinde, cartea este o merinde, dar nu una oarecare, ci una de drum lung, una care nu trebuie consumată imediat, pentru că nu se strică, dar nici nu se termină niciodată”.

Caravana Gaudeamus din Oradea, evenimentul cu numărul 99 în seria pe care Radio România a inagurat-o în urmă cu peste 20 de ani, este organizată de Primăria Oradea și Radio România și are în acest an, față de edițiile din anii anteriori, un număr mai mare de expozanți, respectiv 60, reuniți în 40 de standuri. În cadrul târgului orădenii vor avea posibilitatea să aleagă dintre cele mai recente și mai căutate titluri ale momentului, atât în limba română cât și în germană, maghiară și engleză.

În cadrul târgului vor avea loc o serie de evenimente pe domenii de interes și vârstă, adresate unui public variat. În atașament găsiți programul complet al evenimentului.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut