Știri

decembrie 22, 2017

Share:

BUCURIA COPIILOR ESTE ADEVĂRATUL DAR AL CRĂCIUNULUI

news-image

Copiii din Centrul de Îngrijire de Zi, prin grija personalului din Centru, au primit vizita lui Moş Crăciun, intrând astfel în lumea magică a sărbătorilor de iarnă.

Moşul a venit încărcat cu daruri pentru toţi copiii şi, drept mulţumire, aceştia i-au pregătit un spectacol de cântece şi poezii – serbarea de Crăciun, care are loc în fiecare an. Şi cum după muncă şi răsplată, la finalul spectacolului s-au desfătat cu un tort delicios, făcut special pentru ei.

Totodată, la invitația Administraţiei Sociale Comunitare Oradea, trupa de teatru Asociaţia Trend’art Oradea, Compania teatrală independentă „Comoara cu poveşti” a oferit un spectacol de neuitat „Jack şi vrejul de fasole”. Copiii din Centru au urmărit cu mare entuziasm peripețiile năstrușnicului Jack, s-au amuzat, au cântat și au învățat o mulțime de lucruri pline de tâlc din întâmplările personajelor.

Deşi, de cele mai multe ori Crăciunul este pentru ei o zi ca oricare alta, au învăţat să aştepte sărbătorile cu zâmbetul pe buze si cu speranţa ca Moşul va trece și pe la ei.

„Doresc să mulţumesc pe această cale tuturor colaboratorilor, sponsorilor şi tuturor celor care au fost în acest an aproape de noi, ajutându-i pe copiii din centrul nostru de zi, pentru ca ei să se dezvolte armonios. Totodată, cred că numai împreună, administraţia publică şi societatea civilă, reuşim să schimbăm destinele acestor copii şi în acest sens avem toată deschiderea”, a transmis doamna Arina Moş, directorul Administraţiei Sociale Comunitare Oradea.

Crăciunul este o sărbătoare a fericirii şi a recunoştinţei în care cele mai frumoase sentimente de linişte şi pace sunt trăite în tihnă alături de cei dragi, este magia pe care fiecare dintre noi o simte şi o îmbrăţişează cu căldură an de an.

Vă dorim multă sănătate, bucurii, împliniri şi Crăciun fericit!

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut