Știri

octombrie 29, 2015

Share:

Consiliul Local a aprobat realizarea Parcului sportiv Salca III

news-image

În cadrul ședinței de Consiliu Local de azi, consilierii au aprobat indicatorii tehnico-economici rezultați din studiul de fezabilitate pentru realizarea parcului sportiv Salca III.

Primarul Ilie Bolojan a anunțat încă de la mijlocul lunii octombrie, intenția municipalității de a amenaja un parc sportiv pe un teren de aproximativ 1,3 hectare, alăturat parcurilor Salca I şi II din cartierul Nufărul.

Conform proiectului de hotărâre aprobat, Parcul Salca III, situat pe terenul dintre strada Meiului și complexul comercial Lotus, va cuprinde 3 terenuri de tenis, 2 terenuri de baschet, un teren de minifotbal, 3 terenuri amenajate pentru tenis de masă, gradene pentru spectatori – tribună cu 100 de locuri acoperită cu o pergolă, 3 fântâni cu apă potabilă, iar în spațiul construit rezultat sub tribună vor fi amplasate grupuri sanitare, vestiare, dușuri.

În total se vor amenaja 4441,3 mp terenuri de sport, 1538,50 mp alei și platforme, 272,5 mp gradene, 5703,9 mp spații verzi și 850 mp acces carosabil, respectiv spații de parcare.

Totodată, se va realiza rețeaua de irigație a spațiilor verzi, lucrări de alimentare cu apă, canalizare pluvială, instalație de iluminat public și lucrările de canalizare menajeră.

„În urma aprobării indicatorilor tehnico-economici, până la sfărșitul anului se va realiza proiectul tehnic, în primele luni ale anului viitor se vor organiza licitațiile aferente proiectului iar în toamna anului 2016 vom putea avea cel mai performant parc sportiv din Oradea, în urma unei investiții de aproximativ 1 milion de euro,” a declarat primarul Ilie Bolojan.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut