Știri

februarie 10, 2016

Share:

Continuă lucrările de reabilitare la podul Sf. Ladislau

news-image

Firma Firesta-Fiser Rekonstrukce Stavby, executantul lucrărilor de reabilitare a podului Sf. Ladislau, a reluat în data de 8 februarie lucrările de reabilitare a podului, urmând ca în perioada următoare să efectueze o serie de lucrări precum: demolarea parțială a balcoanelor, execuție goluri, montare conectori pentru conlucrare suprastructura existentă cu dala de suprabetonare, cofrare, armare și turnare betoane în dala de suprabetonare, umpluturi la zidul de gardă, repararea defectelor suprastructurii la intrados și repararea pilelor și culeilor, hidroizolații peste dala de suprabetonare etc.

Lucrările de reabilitare a Podului Ladislau din Piaţa Unirii au început în 15 septembrie 2015, până acum fiind efectuate următoarele lucrări: după ridicarea tablierului, la mijlocul lunii noiembrie, au fost reparate ciocurile Gerber, au fost efectuate reparații speciale necesare podului, s-a completat armătura de rezistență pentru ciocuri, urmând ca, după reaşezarea tablierului central, să se asigure o trecere provizorie pentru pietoni.

Din cauza condițiilor meteo, lucrările la pod au fost suspendate de la mijlocul lunii decembrie, urmând ca lucrările de reabilitare să continue fără întrerupere de acum încolo, dacă condițiile meteo o vor permite.

Lucrările de reabilitare a Podului Sf. Ladislau din Piaţa Unirii se vor finaliza până la sfârșitul lunii mai, valoarea lucrărilor de reabilitare fiind de 5.150.599,62 lei.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut