Știri

februarie 10, 2016

Share:

Persoane surprinse în timp ce depozitau deșeuri pe domeniul public

news-image

Poliţiştii locali urmăresc în timpul efectuării patrulării în zonele de responsabilitate respectarea legislaţiei referitoare la curăţenie, atât în perimetrul zonelor de locuit, cât şi în zonele aglomerate ale oraşului.

Poliţiştii locali au întreprins şi acţiuni de surprindere a persoanelor care depozitează moloz sau resturi menajere pe domeniul public din Municipiul Oradea.

Poliţiştii locali se confruntă cu diverse asemenea cazuri, în care unii cetăţenii nu respectă mediul înconjurător, aducând astfel un prejudiciu adus mediului înconjurător şi imaginii oraşului Oradea.

În perioada 01.02 – 09.02.2016, poliţiştii locali au surprins 11 persoane în timp ce depozitau pe domeniul public moloz sau aruncau diverse resturi de alimente: chiştoc de ţigară, pungi goale, peturi, coji de semințe etc. Aceştea au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare de 4.000 lei.

Poliţia Locală Oradea reaminteşte numărul de telefon la care cetăţenii pot apela pentru a semnala situaţii din sfera ei de competenţă – 0259.969 – Dispecerat.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut