Știri

știri

iunie 13, 2024

Share:

Mașină considerată abandonată, ridicată de pe domeniul public

news-image

Fiind necesară eliberarea domeniului public, Primăria municipiului Oradea anunță că în cursul zilei de marți, 11 iunie 2024, Direcția Poliția Locală Oradea a dispus ridicarea autovehiculului marca Renault, de culoare neagră, având numărul de înmatriculare BH 10 BDJ, considerat a fi abandonat, conform prevederilor Legii nr.  421/2002, aflat pe str. Lăpușului, nr. 48.

Proprietarul a fost somat în prealabil să elibereze domeniul public, somația în vederea ridicării autovehiculului de către deținătorul legal fiind afișată pe caroserie și comunicată proprietarului. 

Autovehiculul a fost transportat pe str. Academiei, nr. 3, spațiu administrat de către Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei Oradea.

În măsura în care, în termen de 10 zile de la publicarea prezentului anunț, proprietarul sau deținătorul legal al autovehiculului nu se prezintă în vederea ridicării, acesta va trece de drept în proprietatea municipiului Oradea și urmează a fi valorificat în condițiile legii.

Informații suplimentare se pot obţine la sediul Direcției Poliția Locală Oradea, str. Iuliu Maniu, nr. 20, tel: 0359/412.551, de luni până vineri, între orele 08-16.

Etichete:

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut