Știri

aprilie 28, 2015

Share:

Orădenii vor avea la Parcul Silvaş o zonă de picnic amenajată corespunzător

news-image

În cadrul şedinţei de Consiliu Local de azi, 28 aprilie 2015 se supune aprobării proiectul de hotărâre privind atribuirea denumirii „Parc Silvaş – zonă de picnic” pentru terenul situat pe lângă albia râului Crişul Repede, între străzile Făcliei şi Dragoş Vodă.

Terenul se află în proprietatea publică a municipiului Oradea şi este cunoscut locuitorilor municipiului Oradea ca şi zonă de agreement şi activităţi de picnic, denumirea „Silvaş” fiind folosită în limbajul uzual şi intrând deja în memoria colectivă a orădenilor.

În continuare, Direcţia Tehnică din cadrul Primăriei Oradea urmează să analizeze zona şi să elaboreze un regulament privind desfăşurarea activităţilor de picnic în Parcul Silvaş. Zona va fi dotată cu mobilier urban corespunzător (bănci de odihnă, coşuri de gunoi). Totodată, se va avea în vedere şi amenajarea unui loc de joacă pentru copii.

După elaborarea şi aprobarea regulamentului, orădenii se vor putea bucura de o nouă zonă pentru petrecerea timpului liber, amenajată corespunzător.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut