Știri

aprilie 16, 2015

Share:

Poliţiştii locali au depistat un grup de minori care a sustras bunuri

news-image

În data de 08.04.2015, în timpul efectuării patrulării în zona de responsabilitate, patrula mixtă formată dintr-un poliţist local de la Poliţia Locală Oradea şi un agent de poliţie de la Poliţia Municipiului Oradea a depistat un grup de 5 fete minore suspecte.

În jurul orei 19:20, în timp ce patrula mixtă se afla în patrulare pe strad Nufărului, a observat un grup de 5 persoane, cu vârste cuprinse între 7-12 ani, care aveau în buzunare şi sub haine lucruri ascunse.

În momentul interceptării, persoanele depistate au scos din buzunare şi de sub haine mai multe produse cosmetice: parfumuri, lacuri de unghii, luciu de buze, creioane dermatografe şi rujuri. Persoanele în cauză au recunoscut că produsele cosmetice găsite asupra lor au fost sustrase din mall-ul Lotus Center, fără a fi achitată contravaloarea acestora.

Prin urmare, persoanele au fost identificate şi conduse la sediul Poliţiei Municipiului Oradea, în vederea continuării cercetărilor, respectiv soluţionării.

De asemenea, la faţa locului au fost chemaţi părinţii şi reprezentanţii legali ai minorilor pentru a fi informaţi şi a lua la cunoştinţă faptele săvârşite de către aceştia.

Poliţia Locală Oradea reaminteşte numărul de telefon la care cetăţenii pot apela pentru a semnala situaţii din sfera ei de competenţă: 0259.969 – Dispecerat.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut