Știri

februarie 23, 2016

Share:

Privind suspendarea activităţii comerciale a cafenelei FANCY și a cafe-barului din incinta Autogării Oradea

news-image

În urma controalelor efectuate de către polițiștii locali din cadrul Compartimentului Control Comercial al Poliției Locale Oradea la societățile comerciale care desfășoară activități de alimentație publică pe raza Municipiului Oradea, SC Florbag SRL și SC Cristteam IMPEX SRL, au fost sancționate fiecare prin două procese verbale de contravenție conform O.G. nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor pe piață, pentru nedeținerea autorizației de desfăşurare a activităţii de alimentație publică eliberată de Primăria Municipiului Oradea, pentru Cafeneaua „Fancy” situată pe str. Războieni nr. 70 (punctul de lucru al SC Florbag SRL) și Café-barul din incinta Autogării Oradea, str. Războieni nr. 81 (punctul de lucru al S.C Cristteam IMPEX SRL).

În temeiul dispoziţiilor Ordonanţei Guvernului nr. 99/2000 actualizată, privind comercializarea produselor şi serviciilor de piaţă, art. 5, alin.1 şi art. 73, pct.1,s-a dispus suspendarea activităţii comerciale a unităţilor de alimentaţie publică – pentru Cafeneaua „Fancy” pe o perioadă nedeterminată,începând cu data de 22.02.2016, iar pentruCafé-barul din incinta Autogării Oradea pe o perioadă nedeterminată,începând cu data de 22.02.2016.

La controlul din data de 23.02.2016, agenții de poliție au constatat că cele două societăți comerciale au respectat dispozițiile de suspendare a activității.

Poliţia Locală Oradea prin Compartimentul Control Comercial va continua verificarea Autorizațiilor pentru desfășurarea activității de alimentație publică, urmând ca în cazul în care se mai constată şi alte abateri de acest gen să se propună măsura suspendării activităţii până la obţinerea autorizaţiei.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut