Știri

noiembrie 23, 2017

Share:

Se închide circulația în Piața Unirii pentru desfășurarea Târgului de Crăciun

news-image

Comisia de circulație din cadrul Primăriei Oradea a aprobat închiderea circulației rutiere în Piața Unirii, pentru desfășurarea în bune condiții a Târgului de Crăciun. Astfel, începând din 29 noiembrie ora 06.00, până în data de 2 ianuarie inclusiv, circulația mașinilor în Piața Unirii, de la strada Primăriei până la strada Iuliu Maniu, va fi închisă.

Târgul de Crăciun din Piața Unirii se va desfășura în perioada 30 noiembrie – 31 decembrie, sub sloganulSimte Magia Crăciunului, iar pe toată perioada târgului vizitatorii vor putea parca gratuit în curtea primăriei, după ora 16:00. Orașul Oradea se aliniază, astfel, celor mai mari orașe europene, precum: Viena, Budapesta sau Praga, dar și celor românești: Sibiu, Cluj-Napoca sau București, în intenția de a reda magia și spiritul sărbătorilor de iarnă, pe toata perioada lunii decembrie.

Reamintim că în 30 noiembrie, când va vea loc deschiderea oficială a Târgului de Crăciun, va avea loc și aprinderea iluminatului de sărbători, tot în Piața Unirii, de la ora 18:00. În Piața Unirii va mai fi montat un brad, atât bradul cât și instalațiile de iluminat din Piața Unirii și din oraș fiind asigurate de către firma Luxten, gratuit, în baza contractului de concesiune existent între primărie și firma respectivă.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut