Știri

ianuarie 05, 2017

Share:

SESIUNE DE DEPUNERE A SOLICITĂRILOR PENTRU CENTRELE SOCIALE „CANDEO” ȘI „DIGNITAS”

news-image

În vederea susținerii tinerilor din municipiul Oradea care au vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani, au părăsit sistemul de protecţie a copilului, nu au locuinţă şi nu dispun de mijloacele financiare necesare închirierii sau cumpărării unei locuinţe, în perioada 01.02.2017 – 28.02.2017 Administrația Socială Comunitară Oradea organizează o sesiune de depunere a solicitărilor în vederea ocupării locurilor libere de cazare din centrele sociale „Candeo” și „Dignitas”.

Centrul social cu destinaţie multifuncţională „Candeo” (cazare fete), situat în Oradea, str. Iuliu Maniu nr. 20, are o capacitate optimă pentru 36 de persoane, iar centrul social cu destinaţie multifuncţională „Dignitas” (cazare băieți), situat în Oradea, str. Eftimie Murgu nr. 9, are o capacitate optimă pentru 28 de persoane.

Doritorii vor depune la sediul instituției Administrației Sociale Comunitare Oradea – Serviciul Relații cu Publicul, următoarele documente:

– carte identitate (original şi fotocopie);

– certificat de naştere (original şi fotocopie);

– acte studii (original şi fotocopie);

– dovada care să ateste faptul că a fost instituționalizată (hotărâre privind încetarea măsurii de plasament/ adeverință);

– adeverinţă de la locul de muncă;

– adeverință medicală din care să rezulte faptul că nu suferă de boli contagioase sau boli psihice;

– fotocopie card de sănătate;

– fotocopie certificat încadrare în grad de handicap, după caz.

Obiectivul specific al centrelor îl constituie aplicarea unor măsuri adecvate de prevenire a excluziunii sociale a tinerilor care părăsesc sistemul de protecţie a copilului şi de intervenţie în scopul integrării sociale şi profesionale a acestora, asigurându-le cazarea temporară și acordarea serviciilor sociale specifice, pentru o perioadă de maximum 3 ani.

În atașament găsiți cererea tip.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut