Știri

decembrie 29, 2015

Share:

Traseul liniei de autobuz 16, prelungit până în Cartierul Tineretului

news-image

Consiliul Local al municipiului Oradea a aprobat azi un proiect de hotărâre prin care traseul liniei de autobuz nr. 16 a fost prelungit până în Cartierul Tineretului.

La solicitările repetate ale locuitorilor din Cartierul Tineretului, operatorul Oradea Transport Local SA a propus modificarea traseului şi a graficului de circulaţie pe linia nr. 16. Traseul a fost prelungit de la staţia Calea Clujului nr. 207 până la staţia Cartierul Tineretului, eliminându-se staţia cap linie din incinta Hypermarketului Metro.

Autobuzele vor circula începând cu data de 1 ianuarie 2016, zilnic între orele 6.14 – 22.54, cu excepţia zilelor de sâmbătă, duminică şi sărbători legale, când ele vor circula între orele 6.34 – 20.34.

ACTUALIZARE. Conform unui comunicat al OTL,cursele pe traseul Liniei 16 de autobuz care se efectuează până în Cartierul Tineretului, începând din 1 Ianuarie 2016, vor fi suplimentate.

Astfel, se vor efectua 13 curse în zilele lucrătoare (cu şcoală sau vacanţă), iar sâmbăta, duminica şi în sărbătorile legale, 8. Celelalte curse ale Liniei 16 se vor efectua până la staţia Clujului 207 (Romeur). Începând cu aceaşi dată linia 16 nu va mai avea staţie pentru niciuna dintre curse la Centrul Comercial Metro Cash & Carry.

Graficele de circulaţie vor fi afişate în staţii şi postate pe site-ul OTL începând cu data intrării în vigoare a acestora.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut