Știri

martie 19, 2018

Share:

Utilajele RER au ieșit la deszăpezit de la primele ore ale dimineții

news-image

Având în vedere căderile de zăpadă, echipajele RER au început operațiunea de deszăpezire luni, 19 martie, încă de la ora 6:40. Au ieșit 9 utilaje de împrăştiat material antiderapant solid și lichid, acționând pe urgenţa I și II. În momentul de față se acționează pe urgența II, iar în funcție de evoluția și intensitatea căderilor de zăpadă se va trece și pe urgența III.

În municipiul Oradea au fost stabilite patru urgențe pentru cele 882 de artere de circulație. Astfel, urgenţa I presupune deszăpezirea intrărilor și ieșirilor din oraș, a arterelor principale, a căilor mijloacelor de transport în comun; urgenţa II presupune intervenţia pentru deszăpezirea căilor de legătură dintre cartiere; urgenţa III vizează toate străzile asfaltate din oraş, iar urgenţa IV toate străzile neasfaltate din municipiu.

Primăria Oradea roagă cetăţenii să îndepărteze zăpada şi gheaţa de pe trotuarele din dreptul imobilelor în care locuiesc sau îşi desfăşoară activitatea.

Reamintim că Poliția Locală poate aplica, pentru nerespectarea acestor obligaţii, sancţiuni contravenţionale cu amenzi cuprinse între 500-2000 lei pentru persoane fizice şi 1500-2500 lei pentru persoane juridice.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut