Știri

ianuarie 15, 2016

Share:

CSM Oradea preia grupele de copii care funcționau pe lângă FC Bihor

news-image

Primarul Ilie Bolojan a anunțat în cadrul conferinței de presă de azi, că în ședința Consiliului Local de marți, 19 ianuarie 2016, se va supune aprobării înfințarea de către Clubul Sportiv Municipal a unei secții de fotbal.

„În parteneriat cu Liceul cu program sportiv „Bihorul” vom încerca să preluăm grupele de copii și juniori care au funcționat pe lângă Clubul FC Bihor. Astfel, le vom pune la dispoziție logistica necesară. Prin înființarea acestei secții de fotbal ne dorim să venim în sprijinul copiilor orădenilor și bihorenilor care doresc să practice fotbalul de performanță, urmând să punem la dispoziția copiilor și stadionul”, a spus primarul Ilie Bolojan.

Președintele CSM Oradea, dl. Florin Birta ne-a declarat: „E important că prin această măsură vom prelua aceste grupe de copii. Intenția municipalității a fost întodeauna ca, în cazul în care împotriva Clubului FC Bihor va fi deschisă procedura de faliment, să vină în sprijinul copiilor de la Centrul de Copii și Juniori ai FC Bihor”

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut