Știri

ianuarie 14, 2016

Share:

De luni se închide circulaţia rutieră pe str. W. Shakespeare şi în sensul giratoriu de la intersecţia str. W. Shakespeare cu Splaiul Crişanei

news-image

În şedinţa Comisiei tehnice pe probleme de circulaţie şi transport rutier în municipiul Oradea de azi, 14 ianuarie 2016, s-a luat măsura închiderii circulaţiei rutiere pe str. W. Shakespeare şi în sensul giratoriu de la intersecţia str. W. Shakespeare cu Splaiul Crişanei în perioada 18 ianuarie 2016 – 29 februarie 2016.

Această măsură s-a luat la solicitarea firmei S.C Gavella Com SRL, care va realiza în acestă zonă lucrările din cadrul proiectului „Extinderea şi reabilitarea reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare aferente municipiului Oradea”.

Primăria Oradea informează conducătorii auto că aceştia vor putea circula pe următorul traseu: de pe Podul Decebal nu se va mai putea realiza virajul dreapta spre Splaiul Crişanei – se va rula în continuare pe B-dul Decebal – viraj dreapta str. Constantin Brâncoveanu – în continuare str. Comarnicului -str. Poieniţei – str. Splaiul Crişanei.

Pe sensul opus se va folosi traseul Splaiul Crişanei – Poieniţei – Comarnicului – C. Brâncoveanu şi W. Shakespeare – până în str. T. Vladimirescu.

În funcție de evoluția lucrărilor și starea vremii, girația de la intersecția străzii W.Shakespeare cu Splaiul Crișanei se va deschide în maxim două săptămâni.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut