Știri

octombrie 10, 2018

Share:

Lucrări de investiții derulate de PMO prin Direcția Tehnică, aflate în diferite faze de execuție

news-image

Primăria municipiului Oradea, prin Direcția Tehnică, a demarat mai multe lucrări aferente unor obiective de investiții în domeniul infrastructurii rutiere, cele mai importante fiind :

Amenajare de căi de acces rutier și spații de parcare aferente în zona strada Cornițelului (modernizare stradă – carosabil, accese, parcări, trotuare, canalizare pluvială): în lucru în acest moment, cu estimarea de finalizare până la sfârșitul lunii noiembrie 2018.

Modernizare strada Caraiman (modernizare stradă – carosabil, accese, trotuare, canalizare pluvială) în lucru în acest moment, cu estimarea de finalizare sfârșitul lunii noiembrie 2018.

Modernizare strada Lăcrămioarelor (modernizare stradă – carosabil, accese, trotuare, canalizare pluvială): în lucru în acest moment, cu estimarea de finalizare mijlocul lunii decembrie 2018.

Amenajare accese auto și spații de parcare în zona situată între străzile B-dul Dacia – Constantin Brâncuși – Costache Negruzzi – Doinei (modernizare carosabil, spații de parcare, trotuare, canalizare pluvială, iluminat public): au fost finalizate accesele auto, spațiile de parcare, trotuarele, canalizarea pluvială, marcajele. Se lucrează în acest moment la iluminatul public, cu estimarea de finalizare mijlocul lunii noiembrie 2018.

Drum de legătură între strada Suișului și Calea Bihorului (lucrări de drumuri – carosabil, trotuare, piste de biciclete, pod, podețe, viaduct, canalizare pluvială, iluminat public): în lucru în acest moment, cu estimarea de finalizare octombrie 2019.

Pod peste pârâul Peța între Calea Armatei Române – strada Universității, inclusiv demolare pod peste pârâul Peța între Calea Armatei Române – strada Universității (lucrări de pod, drumuri – carosabil, trotuare, piste de biciclete, canalizare pluvială, iluminat public): în lucru în acest moment, cu estimare de finalizare sfârșitul lunii noiembrie 2018.

Construire Pod peste râul Crișul Repede între strada Plevnei și strada Szigligeti Ede, inclusiv demolare pasarela Plevnei din beton armat peste râul Crișul Repede (lucrări de pod, drumuri – carosabil, trotuare, piste de biciclete, canalizare pluvială, iluminat public): în lucru în acest moment. Se estimează că lucrările aferente podului se vor finaliza până la data de 01.12.2018, dată la care se va deschide circulația pe pod. Termenul de finalizare pentru întreaga investiție este conform contractului de execuție sfârșitul lunii ianuarie 2019.

Sunt în derulare serviciile de elaborare a documentațiilor tehnico-economice și urmează a se demara execuția lucrărilor pentru următoarele investiții:

Construire strada Ștefan Octavian Iosif (prelungire a străzii existente până în strada Oneștilor): documentația tehnico-economică este în curs de elaborare, se estimează demararea lucrărilor la sfârșitul lunii octombrie – începutul lunii noiembrie 2018, durata de execuție este de 2 luni (corelat cu condițiile meteorologice).

Modernizare strada Balogh Istvan: a fost elaborat Proiectul pentru Autorizația de Construire și s-a obținut Autorizația de Construire, fiind în curs de elaborare Proiectul Tehnic. Estimăm demararea lucrărilor în cursul lunii noiembrie 2018, cu o durată de execuție de 4 luni (corelat cu condițiile meteorologice).

Modernizare strada Coriolan Hora: se elaborează în acest moment documentația tehnico-economică, sunt necesare obținerea avizelor și a autorizației de construire, inclusiv a autorizației de execuție CFR, estimându-se demararea lucrărilor în primăvara anului 2019, acestea având o durată de execuție de 8 luni.

Modernizare Piața Bobâlnei: se elaborează documentația tehnico-economică, sunt necesare obținerea avizelor și a autorizației de construire. Demararea execuției lucrărilor este prevăzută în primăvara anului 2019, fiind condiționată de relocarea rețelelor de utilități (apă – canalizare) corelat cu avizele aferente, iar durata de execuție este de 3 luni.

Corelat cu condițiile meteorologice și respectiv cu execuția lucrărilor, durata de execuție a fiecărei lucrări în parte poate suferi modificări/prelungiri.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut